MERSİN / TARSUS - TARSUS ŞEHİT CEMRE SALİH GÖZEN İLKOKULU

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin "tohumdan fidana" etkinliği.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin fidan dikme etkinliği

Mrt

Okulumuzda Yürütülen Küçüğüm Ve Doğalım Projesinin Öğrenci Etkinlik Webinari Bursa,Ankara,İzmirSamsun,Aydından Katılım Sağlayan  Öğrenci ve Ögretmenlerle Yapıldı..Webinara Çocuklar Tohum Topları Etkinliği Yaparak Katılım Sağladılar.

Mrt

Okulumuz anasınıfı F şubesi öğrencileri atık malzemelerden yaptıkları fotoğraf makinalarını yanlarına alarak doğa gözlemi yaptılar, doğayı fotoğrafladılar

Mrt

Atike ASLAN Küçüğüm ve Doğalım etwinning projemizde bu ay süt teknikeri Öznur APAYDIN ARIKAN ile sağlıklı yoğurt yapımını öğreniyoruz..

Şbt

Atike ASLAN küçüğüm ve doğalım projemizin  Şubat ayı e bülten çalışması..

Şbt

Okulumuzda eTwinning projeleri kapsamında  Fatma TOPALOĞLU,Atike ASLAN ,Zekiye BAL tarafından yürütülen    "İyilik Denizinde Minik Damlalar"Projesi Mersin İl Milli  Eğitim Müdürlüğü , Arge  14.  E-Bülteninde Eğitimde İyi Örnekler Bölümünde Yer Almıştır.

Şbt

Atike ASLAN Sympnony of cultures etwinning projesinde P4C eğitimine giriş etkinliği yapıldı.

Şbt

Geleneksel ve sağlıklı beslenme üzerine olan Küçüğüm ve Doğalım etwinning projemiz Mersin Millî Egitim Müdürlüğü ARGE 14.e bülten sayısında eğitimde iyi örnekler etwinning projeleri arasinda yer almıştır.